OTDK eredmények

Utolsó módosítás: 2019. október 11.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekciójának 2019. április 11-13 között a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara adott otthont. Az országos megmérettetésen a Gazdaságtudományi Intézet két hallgatója mutatta be dolgozatát.

Ebben az évben a szekció 45 tagozatában 365 dolgozat került bemutatásra, melyek között a szakmai zsűri 171 helyezéssel járó díjat és 67 különdíjat osztott ki.


A Gazdaságtudományi Intézet hallgatói közül különdíjban részesült FAJD PETRA a Pénzügy I. Digitalizáció és pénzügyi tudatosság tagozatban bemutatott Pénzügyi kultúra-kutatás az Észak-magyarországi régió megyeszékhelyeinek közgazdasági és nem közgazdasági középiskoláiban c. pályamunkájával (témavezetők: Dr. Borsi Balázs, Dr. Csugány Julianna).


SÖNPERGER RICHÁRD a Humán erőforrás gazdálkodás II. Egyéni jellemzők menedzselése a szervezetben tagozatban mutatta be A szervezeti kultúra és az önértékelés kapcsolata c. dolgozatát (témavezető: Dr. Kozák Anita).


A tagozati zsűrik munkájában a Gazdaságtudományi Intézet több oktatója is részt vett: Dr. Kovács Tibor a Regionális gazdaságtan és területfejlesztés c. tagozat elnökeként, Dr. Csáfor Hajnalka a Humán erőforrás gazdálkodás VI. /Munkaerőpiaci, ágazati és területi kutatások c. tagozatban, Dr. Kozák Anita pedig a Humán erőforrás gazdálkodás III. / Generációk és munkáltatói márka c. tagozatban tagként látott el szakmai feladatokat.


A konferencián részt vett hallgatók és felkészítő tanáraik munkáját, valamint a tagozati zsűrik munkáját segítő oktatók közreműködését köszönjük, a díjazottaknak gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!


< Vissza