Tanulmányi kirándulás

Utolsó módosítás: 2018. május 23.

2017. március 23-én az emberi erőforrások szakos hallgatók tanulmányi kirándulás keretén belül meglátogatták a Robert Bosch Automotive Steering Kft. maklári telephelyét.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt. 


A látogatás során a HR osztály képviseletében a vállalat képzési specialistája Farkas Emese, (volt emberi erőforrások BA szakos hallgatónk) és HR business partnere Nagy Anita a cég történetéről, HR részlegének tevékenységéről, feladatairól és személyügyi informatikai rendszeréről, azon belül is a HR Global rendszerről tartott színvonalas előadást. Ezt megelőzően Csáki Tamás, informatikai vezető a vállalat HR feladatainak informatikai támogatásáról tartott prezentációt. A tanulmányi kirándulás részét képezte egy termékismertetővel bővített, gyárlátogatás is, melyet Helgert Ákos, termelési csapatvezető tartott. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a cég jeles képviselőinek, hogy színvonalas előadásaikkal bővítették hallgatóink szakmai látókörét! 

 

A hírt küldte: Juhász István


< Vissza