Protokoll a GTI-ben

Utolsó módosítás: 2019. március 21.

2019. március 21-én Micski Marianna a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének alelnöke tartott előadást a rendezvényszervezést és turisztikai rendezvényszervezést, a Gazdaságtudományi Intézet turizmus- vendéglátás szakos hallgatóinak.

Micski Marianna bemutatkozásában elmondta az elmúlt közel harminc évet az üzleti életben, a szállodaipar, a rendezvényszervezés és oktatás területén töltötte.
Munkája során számos alkalma volt megtapasztalni azokat a viselkedés és illembeli hiányosságokat, melyeket nap, mint nap elkövetünk az életünk/munkánk folyamán, problémát és nehézséget okozva ezzel, nemcsak magunknak, hanem embertársainknak is. Előadásában kitért az általános rendezvények megszervezésén és lebonyolításán túl, összetettebb, akár nemzetközi két vagy többoldalú események, protokoll alkalmak lebonyolítására is. Hallgatóink elsajátíthatták azokat az ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a szervezés kezdeti szakaszától a lebonyolításon át mind szakmai, mind emberi oldalról elengedhetetlenül fontosak. Betekintést nyerhettek a nemzetközi diplomácia életébe és az ott elkerülhetetlenül fontos protokoll szabályok alkalmazásába.


„A másokkal való tiszteletteljes bánásmód alatt, nemcsak a tisztelet külső megnyilvánulásait értem, hanem igazi figyelmet, amely belülről fakad."

Az előadás nagyon sok gyakorlati tapasztalatot tartalmazott, hasznos volt a hallgatóknak.

 

A program az EFOP-3.5.1-16-2017-00011 „Duális és gyakorlatorientált képzések fejlesztése az Eszterházy Károly Egyetemen" című projekt támogatásával valósult meg.

 

 


< Vissza