Látogatás a Sanatmetál Kft.-nél

Utolsó módosítás: 2019. március 12.

Emberi erőforrások és Gazdálkodási és menedzsment szakos harmadéves hallgatókkal a Sanatmetal Ortopédiai és Traumatológiai Eszközöket Gyártó Kft-hez látogattunk március 6-án, Vállalati kultúra tantárgy keretein belül.

A 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás a régió egyik rendkívül innovatív szereplője, melyet több e téren szerzett díja is tanúsít. Sikerességét mutatja többek között a legújabb gyárának megnyitása a tavalyi évben az oroszországi Obninszkban, mely 250 millió rubeles beruházás eredménye, melyet saját forrásból és banki hitelekből finanszírozott. Sokatmondó a vállalat ezzel kapcsolatos gazdasági célja is, ami piaci részesedésének növelése Oroszországban és az Eurázsiai piacra lépés. A hallgatók a látogatás alkalmával részt vehettek egy tájékoztató előadáson, melynek segítségével betekintést nyerhettek többek között a vállalati kultúrába is, és tájékozódhattak az épp aktuális nyitott pozíciókról, mely végzős hallgatók számára rendkívüli jelentőséggel bír.

A gyár megtekintésére is lehetőség volt, amely során nem mindennapi technológiai megoldásokra derült fény. A látogatás végén a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták a Wiwe-ot is, amely olyan modern orvosdiagnosztikai eszköz, melynek segítségével bárhol, bármikor klinikai szintű EKG-t lehet mérni, orvosi segítség nélkül.
A cég nyitott pozíciói, melyek karunkon tanuló hallgatók számára relevánsak:

 

https://www.sanatmetal.hu/cikk/ber-_es_tb_ugyintezo.1648.html?pageid=273
https://www.sanatmetal.hu/cikk/kereskedelmi_asszisztens.1647.html?pageid=273
https://www.sanatmetal.hu/cikk/kereskedelmi_kepviselo.1605.html?pageid=273


Somodi-Tóth Orsolya


< Vissza