Kihelyezett óra

Utolsó módosítás: 2018. május 22.

Turizmus -vendéglátás szakos hallgatók, rendezvényszervezés és gasztronómiai kultúra óra keretein belül 2 rendezvény szállodát és 1 bisztrót látogattak meg.

Ezzel is hozzájárulva, hogy betekintést nyerjenek egy működő rendezvényszervezésbe, vendéglátó egységbe .Milyen szervezést igényel a napi munka és hogyan lehet kézben tartani a vendég igényeket. Elsőként a Korona Hotel egységét tekintették meg a hallgatók, akik betekinthettek egy szálloda vendéglátó szolgáltató részébe,a rendezvény milyen szerepet játszik egy belvárosi szálloda életében.

A következő helyszín a Hotel Eger volt. Láthatták ,hogy nagy létszámú rendezvény esetén milyen feladatok adódnak. Betekintést nyerhettek a nagy múltú Park Hotel szárny hasznosításának is. Wellness központ, éttermi rész a vendégeknek nyújtott szolgáltatások.

Utolsó állomásunk az Egyetemünk új büszkeségébe a Leányka bisztróba látogattunk. Megtudhatták a hallgatók a ház történetét, felújítás utáni állapotot pedig személyesen is megtapasztalhatták. Milyen funkciót szántak, mennyire "okos" a ház, milyen berendezések vannak és még sok kis részlet, amit a hallgatók megtudhattak. Fontosnak tarjuk ,hogy nem csak elméleti, de gyakorlati síkon is képet kapjanak a hallgatók.


< Vissza