Kihelyezett intézeti értekezletet tartott a GTI

Utolsó módosítás: 2018. május 28.

A Gazdaságtudományi Intézet dolgozói kihelyezett intézeti értekezlettel kezdték meg a 2015-16-os tanév őszi félévét. Szeptember 11-én utaztunk Kisújszállásra, ahol Dr. habil Kovács Tibor kolléga, a város alpolgármestere jóvoltából, nagyon sok kellemes meglepetésben is részünk volt.

A tanévnyitó formális intézeti értekezletet követően városnézésen vettünk részt, fogadott bennünket a Város polgármestere Kecze István, akinek ezúton is köszönjük, hogy idejéből arra is áldozott, hogy a csoportunkat végigkalauzolja a Polgármesteri Hivatalban. Az intézeti értekezlethez kiváló helyszínt biztosított a Hotel Kumánia, amelynek tóparti faházaiban nagyon komfortosan szállásolták el az intézet dolgozóit. Ezúton köszönjük a szálloda igazgatójának Kui János úrnak a rugalmasságot, amit irányunkba tanúsított, és azt a vendégszeretet, ami Kisújszálláson várt minket.

Az esti program fénypontja a vidék egyik jellegzetessége a birkapörkölt volt, amelyet helyi pálinkák kóstolásával párosítottak össze számunkra. Másnap a Hotel Kumániával egybeépült strandfürdőben pedig ki lehetett pihenni magunkat a hazautazás előtt.

Nagyon jól éreztük magunkat, biztosak vagyunk benne, hogy vissza foguk térni Kisújszállásra.


< Vissza