A GTK részvétele a Sportnapon

Utolsó módosítás: 2018. május 22.

A Gazdaságtudományi Intézet részvétele a Sportnapon

Nagy Zoltán mesteroktató Egészséges ételek kóstolójával várta az Egyetem hallgatóit, oktatóit, valamint a sportnap valamennyi vendégét. Az érdeklődők frissen sült egészséges kenyérre kenve kóstolhattak:


• répa-tatárt
• lencsekrémet
• gombakrémet
• köles-körözöttet
• padlizsánkrémet. 

Receptek: Letölthető dokumentum

 

Dr. Csorba László, Dr. Kozák Anita kollégánk A futás és annak gazdasági, költség vonatkozásai címmel tartott előadást az érdeklődőknek.

 

Vendégünk volt Gyetvai Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóságának Titkára, aki a labdarúgás gazdaságtanával ismertette meg a hallgatóságot előadása keretében.

A Gazdaság és Társadalomtudományi Kar sátrában folyamatosan zajlott az egri és gyöngyösi campus oktatói által összeállított sportkvíz kitöltése, valamint egy teszt segítségével mérhették le stressz szintjüket az érdeklődők. Ez utóbbira több mint 300-an vállalkoztak, az Emberi erőforrás szakos Hallgatóink Matiscsákné Lizák Marianna tanárnő segítségével ki is értékelték a kapott eredményeket az érdeklődőknek. A sportkvíznek is nagy volt a népszerűsége, melyet Somodi-Tóth Orsolya tanárnő segítségével tölthettek ki az arra vállalkozók.

 


< Vissza