Vendégelőadó a GTI-n

Utolsó módosítás: 2021. április 23.

2021. április 22-én Baka Magdolna a RUAG Ammotec Magyarországi Zrt. HR igazgatója tartott egy önismereti kompetenciákról szóló interaktív előadást a duális képzésben résztvevő és az Emberi erőforrások BA szakon tanuló hallgatók részére.

Az interaktív előadás elődleges témája az életpályán való érvényesülés, egy hivatali ranglétrán való előrejutás témaköre volt. Ennek keretében a Hallgatóság megismerkedett egy gyakorlati jelentőségű önismereti teszttel, az MBTI módszerrel. A teszt lényege, hogy egy pillanatfelvételt készítsünk önmagunkról. Az MBTI módszer abban segíti a Hallgatóságot, hogy jobban megismerjék önmagukat, felismerjék saját jellemzőiket és értékeljék a különbözőségeket az emberek között, továbbá megértsék, hogy hogyan dolgozhatnak együtt egymást kiegészítve és támogatva a különböző személyiségű emberek.

Az előadás kapcsán megismert MBTI módszer alkalmazása segítheti a Hallgatóságot a munkakapcsolatok tökéletesítésében, a jobb csapatmunkában, kommunikációban, probléma felismerésben és megoldásban, valamint a változások kezelésében. Ezen készségek és kompetenciák kiemelt jelentőséggel bírnak egy HR területén dolgozó szakember számára.


< Vissza