Tourinform látogatás

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

Az egri Tourinform irodába látogattunk harmadéves Emberi erőforrások szakos nappalis és levelezős hallgatókkal, PR tárgy kihelyezett órája keretében, március 1-jén.

Az iroda és a helyi TDM tevékenységéről, városmarketingben játszott szerepéről és modern, turistákat csalogató és -terelő eszközeiről Sarusi-Kis Ádám tartott nekünk izgalmas előadást. A hallgatók számára hangsúlyozásra került Eger jelentőségteljes szerepe a hazai idegenforgalomban, amely a főváros European Best Destinations szavazáson elért győzelme után borítékolhatóan (ha lehet) még nagyobb népszerűségnek fog örvendeni. Ezért is kiemelkedően fontos szerep a látogatókkal kapcsolatba kerülő helyi szolgáltatóké, melyek kommunikációjának minősége, tájékoztató ereje is fontos eleme lehet a vendégek végső értékelésének.

A hallottak szorosan kapcsolódnak tantárgyunk tematikájához, hallgatóink gyakorlatorientált ismereteit gyarapítandó. A város színes és informatív bemutatását célozza a https://visiteger.com/, melyen hasznos és aktuális információkat talál az érdeklődő. Ugyanitt egyszerűen hozzáférhetőek az előadónk fantáziáján alapuló, a város kínálatát élményszerűen bemutató mobiltelefonos alkalmazások is.


Somodi-Tóth Orsolya


< Vissza