Tanulmányi kirándulás

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

2018. március 21-én az emberi erőforrások szakos hallgatók tanulmányi kirándulás keretén belül meglátogatták a Robert Bosch Automotive Steering Kft. maklári telephelyét. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

A látogatás során a vendéglátó HR osztály képviseletében a vállalat képzési specialistája, Farkas Emese (volt emberi erőforrások BA szakos hallgatónk) és képzési csoportvezetője, Nagy Anita a HR osztály tevékenységéről, feladatairól, folyamatairól, valamint az ezeket támogató személyügyi informatikai rendszerekről (HR Global) tartott színvonalas előadást. Bemutatták a saját fejlesztésű, először Makláron bevezetett Onboarding Közösséget, egy online felületet, amely az új belépők hatékony beillesztését hivatott segíteni. Ezt megelőzően Csáki Tamás informatikai vezető a vállalat HR feladatainak informatikai támogatásáról tartott prezentációt.
A tanulmányi kirándulás részét képezte egy rövid gyárlátogatás, melynek keretén belül a hallgatók betekinthettek egy 21. századi robottechnológiát is alkalmazó vállalat gyártási folyamataiba. Ezúton is nagyon köszönjük vendéglátóinknak, hogy színvonalas előadásaikkal bővítették hallgatóink szakmai ismereteit és látókörét!


A hírt küldte: Juhász István


< Vissza