Nagy Mária coach, tanácsadó, tréner előadása a GTI-ben

Utolsó módosítás: 2021. március 24.

A 2020-2021. tanév második félévében Nagy Mária coach, tanácsadó, tréner tartott gyakorlati jellegű tréninget a duális képzésben résztvevő és az emberi erőforrások BA szakon tanuló hallgatók részére.

A gyakorlati feladatmegoldásokkal tarkított online tréning elsődleges témája a karrier tanácsadás volt. A tréning során a szakember kitért többek között a közeljövő topszakmáira és az állásinterjúkkal kapcsolatos elvárásokra (mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldalról). Szó esett továbbá a tréningen az online állásinterjúkra való felkészülésről, az azokon elhangzó leggyakoribb kérdésekről, illetve a Linkedln, a Facebook, a Glassdoor álláskeresésben betöltött szerepének fontosságáról is. A tréninget egy Londonban dolgozó HR szakértő, élmény-menedzser, Fekete Gabriella saját, élményalapú tanácsai színesítették.

A tréning az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatásminőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében" című projekt támogatásával valósultak meg.

 

A hírt küldte: Dr. Juhász István, adjunktus


< Vissza