Kitüntetés

Utolsó módosítás: 2020. március 31.

Wekerle Sándor Nívódíjat vehetett át az egyetem évzáró ünnepségén Kaplonyi Benjámin, az Eszterházy Károly Egyetem, Gazdaságtudományi Intézet, Turizmus-vendéglátás szakos hallgatója.

Kaplonyi Benjámin 2018 őszén kezdte meg tanulmányait az Eszterházy Károly Egyetem egri campusának, Turizmus-vendéglátás (BA) szakán, nappali tagozaton, duális képzésben. Benjámin a gyakorlati képzést a Hotel Eger & Park szállodájában végzi, mindezt kimagasló tanulmányi eredmények mellett. Ezt bizonyítja, hogy a 2018 őszén megrendezésre kerülő intézményi TDK konferencián felkérést kapott hallgatói képviseletre a bizottságban. Szakmai, tanulmányi versenyeken is igyekszik megmérettetni magát, hallgatótársaival jelentkezett a Hungexpo Zrt. által szervezett Diák Szakmai Napra, ahol értékes pályamunkát készülnek bemutatni.


Az intézmény és különösképpen a Gazdaságtudományi Kar iránt érzett elkötelezettsége is hamar megmutatkozott. Jelenleg a Campus Hallgatói Önkormányzatának általános elnökhelyettesi pozícióját tölti be, ahol elsődleges feladata a GTK-s hallgatók érdekképviselete. Ezen felül számos intézményi és kari esemény szervezésében is részt vett már.
Az egyetem közéletében is aktív szerepet tölt be, a 2018/19-es tanévben táncpartnerével megnyerte az V. Tánc Ramazuri rendezvényt, továbbá az egyetemi Cheerleaders tánccsoport tiszteletbeli tagja. Az egyetemi színjátszó körben is kipróbálta magát, egy évig volt tagja a Szuszogó Színház egyetemi társulatnak. Kiváló szervezői és előadói készségét bizonyítja, hogy a 2019-es október 23-ai ünnepség lebonyolításában oszlopos szerepet vállalt.

A Campus Hallgatói Önkormányzatának általános elnökhelyettese kiemelkedő közösségi és tanulmányi munkát végez, melyhez ezúton gratulálunk és további sok sikert kívánunk.

fotó: Szántó György


< Vissza