II. Hevesi Karriernap

Utolsó módosítás: 2020. március 31.

Az Eszterházy Károly Egyetem is képviseltette magát a Dél-Hevesi Foglalkoztatási Paktum által 2019. november 26-án megtartott II. Hevesi Karriernapon, ahol Pályaválasztási kiállítás és Állásbörze keretében a térség legnagyobb munkadói és képző intézményei vettek részt.

Cégbemutatók, karrier tanácsadás, szakmai bemutatók, állásajánlatok és az EKE Gazdaságtudományi Intézetének kompetenciafelmérése (pályaorientáció, önismeret) várta az érdeklődőket 10,00-13,00 óra között Hevesen a Heves Városi Sport és Rendezvénycsarnokban.


A megrendezett Karriernapon Matiscsákné Lizák Marianna egyetemünk Közgazdaságtan Tanszékének oktatója tartott „Munkaerőt vegyenek!- hogyan adjuk el magunkat a munkaerőpiacon?" címmel" előadást a nyitó ünnepség keretében. Előadásában az alábbi témaköröket érintette: trendek a munkaerőpiacon, a munkavállalóktól elvárt tulajdonságok, a kompetenciák szerepe az álláskereséseben, a személyes márka kiemelkedő szerepe a munkaadó meggyőzésében, hogyan adjuk el önmagunkat, mire figyeljünk, az önismeret és az önmenedzselés jelentősége.


A kompetenciafelmérést Matiscsákné Lizák Marianna oktatónk és két Hallgató, Tóth Virág Turizmus és Vendéglátó szakos és Besenyei Roland Gazdálkodás és Menedzsment szakos hallgatók végezték. Bemutatták az Eszterházy Károly Egyetem képzési profilját és diákéletét, illetve lehetőségük volt az érdeklődőknek kompetenciatesztek kitöltésére, melynek kiértékelését is megkapták az érdeklődők. Nagyon nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem strandjánál.

 


< Vissza