Hevesi Karriernap

Utolsó módosítás: 2020. március 31.

Az Eszterházy Károly Egyetem is képviseltette magát a Dél-Hevesi Foglalkoztatási Paktum által 2019. április 30-án szervezett I. Hevesi Karriernapon.

Az Eszterházy Károly Egyetem is képviseltette magát a Dél-Hevesi Foglalkoztatási Paktum által 2019. április 30-án szervezett I. Hevesi Karriernapon, ahol Pályaválasztási kiállítás és Állásbörze keretében a térség legnagyobb munkadói és képző intézményei vettek részt. Cégbemutatók, karrier tanácsadás, szakmai bemutatók, állásajánlatok és az EKE Gazdaságtudományi Intézetének kompetenciafelmérése várta az érdeklődőket 10,00-14,00 óra között Hevesen a Művelődési Központban.

A megrendezett Karriernapon Matiscsákné Lizák Marianna egyetemünk Közgazdaságtan Tanszékének oktatója tartott „A kompetencia szerepe a munkakeresésben" előadást a nyitó ünnepség keretében. Előadásában az alábbi témaköröket érintette: Trendek a munkaerőpiacon, a kompetencia fogalma, összetevői és a kulcskompetenciák, a jó munkavállaló tulajdonságai, illetve összegezte a kompetenciák szerepét a munkakeresésben.

A kompetenciafelmérést Matiscsákné Lizák Marianna oktatónk és két Emberi erőforrás szakos végzős hallgató, Fricz Nikolett és Oláh Norbert végezték. Bemutatták az Eszterházy Károly Egyetem képzési profilját és diákéletét, illetve lehetőségük volt az érdeklődőknek kompetenciatesztek kitöltésére, melynek kiértékelését is megkapták az érdeklődők. Nagyon nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem strandjánál.

Bővebb információ az alábbi linken olvasható: https://delhevesipaktum.hu/cikkek/i-hevesi-karriernap

 

 

 


< Vissza