A „Turizmus Csillagai

Utolsó módosítás: 2020. március 31.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság-, és Társadalomtudományi Kar oktatói (Dr. Csernák József, Gyurkó Ádám) és hallgatói (András Lili, Antal Petra, Dóra Zsófia, Kaplonyi Benjámin, Kazai Gyöngyvér, Kollman Lili, Székely Ákos) az Utazás kiállítás keretein belül megvalósuló CheckINN Turisztikai Karrier Expon 2020. február 27-28-án kiállítóként vettek részt, ahol képviselték az intézményünket és népszerűsítették a képzéseinket.

 

A rendezvény keretein belül a pénteki napon megrendezték a Hungexpo Diák Szakmai Nap versenyt is, ahol az egyetem Turizmus Tanszékének II. éves hallgatói (András Lili, Antal Petra, Kaplonyi Benjámin, Kazai Gyöngyvér) a „Turizmus Csillagai" néven is részt vettek. A versenyre készített kreatív pályamunka (3. kép) olyan sikert aratott, hogy a közönségdíjban részesültek hallgatóink.

A szakmai zsűri elé tárt egyedi egri turisztikai ajánlataik pedig szintén sikeresnek bizonyult, az eseményre nevezett 9 csapat közül (7 egyetemről) ugyanis a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel hallgatóink. A kidolgozott három egyedi ajánlat fantázianevei a kulturális körutazás, a bormámor és a tudatos turizmus nevet viselik, melyek mindegyike egyedi, élményalapú szolgáltatásokat nyújtanak. Az eseményen való megjelenés szervezését és a hallgatók szakmai iránymutatását is Gyurkó Ádám Tanár Úr végezte.

További hasonlóan szép sikereket kívánunk a jövőben is hallgatóink számára!

 


< Vissza